ג'ק - יעוץ, הדרכה וציוד לחובבים ומזקקות בוטיק
סל קניות
צרו קשר
054-6364429
ג'ק - יעוץ, הדרכה וציוד לחובבים ומזקקות בוטיק
הצגת תפריט
054-6364429
סל קניות
עמוד הבית
קורסים וסדנאות זיקוק
מוצרים לזיקוק
מידע ומאמרים
אודות
כניסת סיטונאים
ג'ק - יעוץ, הדרכה וציוד לחובבים ומזקקות בוטיק
סל קניות
סיטונאים
ספקים
צור קשר
סניפים
054-6364429
סל קניות
סיטונאים
ספקים
צור קשר
סניפים
054-6364429
10-12-2019
הצגת תפריט
054-6364429
סל קניות
עמוד הבית
קורסים וסדנאות זיקוק
מוצרים לזיקוק
מידע ומאמרים
אודות
כניסת סיטונאים
סל קניות
חדשות הזיקוק
שיכר, יין, ברנדי ותזקיק - שלא נתבלבל
כשזה נוגע לאלכוהול, יש בילבול גדול במושגים (אפילו לפני שמשתכרים...). אז בואו נעשה קצת סדר במשקאות העיקריים. אבל לפני שאתחיל, הערת אזהרה לכל הדקדקנים: כוונתי לתת הסבר קצר וכללי מבלי להיכנס לדקויות של ה ...
המשך »
הכנת משקאות אלכוהוליים ביתיים
הכנת משקאות אלכוהוליים בבית היא פעילות מהנה, והתוצאה בריאה ואיכותית יותר מהרבה משקאות קנויים. זה גם לא מסובך נורא ובהחלט ניתן לייצר כמעט את כל סוגי המשקאות בתנאים ביתיים. בואו נדבר קודם על האיכות וה ...
המשך »
פוטנציאל אלכוהול בפירות ודגנים
בין אם מדובר ביין, שיכר, ברנדי, וודקה או וויסקי, הבסיס ליצירת האלכוהול נמצא בסוכרים שבפרי או בדגן שמשמש כחומר גלם לייצור המשקה. ככל שרמת הסוכר בפרי או בדגן גדולה יותר, כך גדל גם פוטנציאל האלכוהול שנית ...
המשך »
הכנת ברנדי מטקסה (Metaxa)
החלטתי לנצל את הזמן שבין סדנאות הזיקוק שאני מעביר כדי להכין את אחד המשקאות האהובים עלי - מטקסה (METAXA). למי שלא מכיר, מטקסה הוא משקה יווני שמיוצר משילוב של ברנדי עם יין מוסקט. את הברנדי המשמש כבסיס ל ...
המשך »
ג'ין תוצרת בית (ללא מזקקה)
תהליך הייצור הרגיל של ג'ין כולל הכנת אלכוהול נייטרלי ולאחר מכן זיקוק של האלכוהול יחד עם צמחי התיבול שנותנים לג'ין את טעמו הייחודי. במאמר הזה אלמד איך אפשר להכין בבית ג'ין ללא מזקקה. מתכון ...
המשך »
סיור מזקקות ותערוכה בגרמניה 2018
ב-21 בפברואר יצאתי לסיור של 5 ימים באחד מריכוזי המזקקות הגדולים והמקצועיים ביותר בעולם - דרום גרמניה. מטרת הנסיעה היתה ביקור בתערוכת Fruchtwelt Bodensee ובמספר מזקקות בוטיק על הדרך. נחתנו בבוקר בשדה ...
המשך »
הקמת מזקקה ביתית
הכנת בירה ויין בבית הפכו מזמן לתחביבים נפוצים. באיחור קל, גם זיקוק ביתי (זיקוק והכנת אלכוהול בבית) מתחיל להיות נפוץ יותר בשנים האחרונות. למרות שהקמת מזקקה נשמע משהו מסובך וגדול, אפשר להקים מזקקה ביתי ...
המשך »
בניית מכונה לריסוק פירות
כל תהליך ייצור של יין, שיכר, ליקר או ברנדי פירות, מתחיל עם ריסוק של הפרי. פעולת הריסוק מאפשרת לשמרים להגיע לסוכרים שבתוך הפרי וליצור תסיסה שהופכת את הסוכרים לאלכוהול. יצרני יין ביתיים מבצעים את הפעול ...
המשך »
מדריך למחברים סניטריים (Tri-Clamp)
מחברים סניטריים, או מחברי Tri-Clamp, נמצאים בשימוש נרחב בציוד זיקוק, ובמיוחד במזקקות עמוד. שיטת החיבור הזו, המשמשת בתעשיית המזון, מאוד נוחה ומאפשרת פירוק והרכבה מהירים של הצנרת הקשיחה במזקקה, תוך שמי ...
המשך »
יישון משקאות - Spirits Aging
מהו יישון משקאות כולנו מכירים את מרתפי החביות שרואים בכל יקב ומזקקה, בהם מיישנים את המשקאות, וכולנו מכירים את הקביעה שמשקאות משתבחים עם הזמן. ובמקרה של וויסקי וקוניאק, משך היישון של המשקה הפך למילה נ ...
המשך »
סיור במזקקת פלינקה (Pálinka) בהונגריה 2019
בכל גיחה שלי לחו''ל אני נוהג לבקר במזקקות מקומיות. למרות שביקרתי כבר בעשרות מזקקות באירופה, כמעט בכל ביקור אני מגלה משהו חדש. זה יכול להיות בתהליכים, בשיטות העבודה, בחומרי הגלם, בציוד היצור או במתכוני ...
המשך »
סל קניות ריק
ג'ק - יעוץ, הדרכה וציוד לחובבים ומזקקות בוטיק
תנאי שימוש
|
מדיניות משלוחים
|
מדיניות פרטיות
|
נושאים
קורסים וסדנאות זיקוק
מוצרים לזיקוק
מידע ומאמרים
אודות
צור קשר
טלפון: 054-6364429
כתובת: כפר תבור
מפת אתר
תפנית:
בניית אתרים
|
עיצוב אתרים
|
קידום אתרים
|
054-4780798
הודעה חשובה
הפעולה בביצוע ...