Alpha Amylase Enzyme
אנזים אלפא עמילאז משמש להפיכת עמילנים המצויים בדגנים לסוכרים פשוטים כדי לאפשר לשמרים לבצע תסיסה ולייצר אלכוהול.
את אנזים אלפא עמילאז מוסיפים לבישול של דגנים כמו שעורה, חיטה, תירס ואורז בטמפרטורה של 63 עד 70 מעלות צלזיוס. יש להקפיד להישאר בטווח טמפרטורה זו אחרת האנזים עלול להינזק ולהפסיק לפעול.
אלפא עמילאז שימושי במיוחד בהכנת וויסקי אמריקאי (בסגנון ברבן) מתירס ובהכנת שיכר מאורז.
האריזה מכילה 5 גר' אנזים המיועדים ל-25 ליטר תירוש.